Fashion & zo

NEW IN | iPhone 6

Yeah! Ik heb een nieuwe telefoon! Na maanden wachten kwam ‘ie binnen: de iPhone 6 in goud. Een tikje ordi? Don’t care. I love it! Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon en zijn enorme geheugen van 64 G, grote scherm en gouden kleurtje, dat ik zelf champagne noem. Klinkt een stuk chiquer toch? Ik moet ’n nieuwe aanwinst natuurlijk ook een beetje beschermen. Niks ergers dan zo’n ‘spinnewebbarst’ op je scherm toch? Of een gebutste lelijke achterkant…

Ik heb daarom twee nieuwe hoesjes: de eerste is een mooi wit hard plastic hoesje met roze flamingo’s van Fashionchick ( I looove flamingo’s! ). Fashionchick flamingo hoesje

De tweede is een toffe harige met zebraprint van FAB. Daar kun je ‘m inschuiven. Zo kan ik een beetje afwisselen! Van FAB heb ik ook al een mooie portemonnee, dus die twee vormen nu een tof setje. Ik ben blij met mijn nieuwe telefoon en de hippe hoesjes!Fab portemonnee en telefoonhoesje Deze hoesjes heb ik gekregen van smartphonehoesjes.nl. Naast toffe hoesjes voor je iPhone hebben ze er ook hoesjes voor je Sony Xperia Z3 Plus, je Samsung of welk toestel je dan ook hebt. Ze hebben er ook andere accessoires en geheugenkaarten. Een SD kaart kopen of een oplader voor in je auto kan dus ook.

LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s