Happiness

HAPPINESS | My summer bucketlist

Op de blog van MrsStiletto zag ik een fijne zomerse bucketlist voorbij komen. Leuk om te lezen, en ik ging meteen nadenken over mijn eigen zomerplannen. Ik ben deze zomer namelijk van alles van plan. En de dingen die ik nog niet van plan was maar me wel superleuk lijken staan bij deze op mijn eigen fijne zomerse bucketlist. Kijk je mee?Sheelagh's summer bucketlist

 • trouwen! Op zaterdag 18 juli is het eindelijk zo ver, dan geven Jan en ik elkaar het ja-woord. Ik vind het zo ontzettend spannend en leuk.
 • op huwelijksreis. We gaan naar Italië. Lekker genieten van elkaar, het Toscaanse landschap, een paar fijne steden en natuurlijk heel veel lekker eten en drinken!mevrouw en meneer
 • een avondje losgaan met zelfgemaakte cocktails! Ik maak een best wel lekkere met verse aardbeien, water, vlierbloesemsiroop, verse munt en wodka. Jammie!
 • zwemmen in zee
 • het beste Italiaanse ijsje ooit eten. dat moet tijdens mijns Italiaanse honeymoon gewoon gaan lukken!
 • een zomers festival meepakken
 • zomers culinair BBQ’en met het seizoenskookboek van Donna Hay dat ik won bij de leuke Simone van Simone’s Kitchen. Ik kan sowieso niet wachten om alle recepten uit te proberen die in dit boek staan!Donna Hay Seizoenskookboek
 • minstens één vallende ster spotten
 • een dagje sauna. Gewoon omdat dat in de zomer ook heerlijk is!
 • de grote opruimbijbel van Marie Kondo lezen en minstens tien zakken zooi opruimen
 • een hangmat in de tuin ophangen om in te chillen. Of een staand exemplaar zoals deze hieronder aanschaffen… (deze is te koop bij OTTO)hangmat
 • een wodka-watermeloen maken! Dit probeerde ik ooit jaren geleden op vakantie met mijn vriendinnen en was toe geen succes, tijd voor een nieuwe poging!
 • gewoon genieten van de zomer met mijn (dan) echtgenoot 🙂
 • een weekendje weg in eigen land
 • al mijn vrolijke kleuren nagellak uitproberen OPI nagellak

Ik word gewoon al blij van het opstellen van dit lijstje. Ik ga proberen alles weg te kunnen strepen voor half september. Wat staat er op jouw zomerse bucketlist en mag ook niet op de mijne ontbreken? Let me know!  LogoHeader-witGROOT

Advertenties

Categorieën:Happiness

Getagd als:, ,

8 antwoorden »

 1. Wat enorm leuk dat je mijn blog als inspiratie hebt gebruikt. Hoe meer lijstjes (over de zomer), hoe meer vreugd! Jij hebt ook heel veel vrolijke dingen op je zomerlijstje staan, waarvan het trouwen de absolute nummer 1 is. Het is zo leuk! Ik kan je alleen maar vertellen hoe verschrikkelijk gaaf en gezellig het is om te trouwen ha! Ik kan binnenkort een paar leuke dingen van mijn lijstje afstrepen en natuurlijk houd ik ook nog eens de score van mijn lijstje bij. Ik houd de jouwe ook zeker in de gaten.

  xxx

  PS De vallende ster kan je het beste spotten half augustus. Dan is er de meeste kans op zichtbare sterrenregens (heerlijk als je hiervoor een avondje uittrekt en onder de sterrenhemel gaat liggen 🙂 Kan ik van harte aanbevelen!

  • Thanks voor je gezellige reactie weer Nancy! En beter goed gejat dan slecht bedacht toch. Haha. Jaa, zin om sterren te spotten. Al kan dat het beste in een woestijn zonder licht, zoals ik ooit deed in Chili (wauw) en in Jordanië :). Liefde voor de zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s