Other happy stuff

We got married!!

De oplettende lezer heeft het vast wel ergens opgemerkt: Jan en ik zijn zaterdag getrouwd! Van te voren hoor je wel eens dat je trouwdag de mooiste dag van je leven is, maar toch is dat dan moeilijk voor te stellen. Voor mij althans. Maar nu ik eenmaal getrouwd ben kan ik het alleen maar bevestigen: afgelopen zaterdag was echt de mooiste dag van mijn leven! Alles was zoals ik gehoopt en gedroomd had, maar dan nog veel mooier.

Prachtige woorden van lieve vrienden en familie. De aanwezigheid, gezelligheid en liefde van nog meer lieve vrienden, heerlijke taart en lekker eten, een supermooie feestelijke en Pinterestwaardige aankleding en een knalfeest zorgden voor een sprookjesachtige dag!  Inmiddels ben ik druk met de voorbereiding van de honeymoon, de spullen moeten nog gepakt worden! Hierbij geef ik jullie graag alvast een kleine impressie van de beste dag ooit in foto’s.J&S (3 van 53)

J&S (8 van 53)J&S (10 van 53)J&S (12 van 53)J&S (18 van 53)J&S (20 van 53)J&S (21 van 53)J&S (25 van 53)J&S (30 van 53)J&S (34 van 53)J&S (44 van 53)J&S (45 van 53)J&S (50 van 53)J&S (51 van 53)

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, ,

21 antwoorden »

  1. Whaaaaahhh! Gefeliciteeeeeeeeeerd mevrouw van Winsen – Alexander. Ik krijg kippenvel van de foto’s! Wat zien jullie er allebei prachtig, gelukkig en smoorverliefd uit! Heel veel geluk!

  2. Nog van harte gefeliciteerd meid! Mooie foto’s van jullie samen, vooral die zwart/wit foto is prachtig om te zien, net als jullie met die roze schoentjes! Heerlijk, om zo lekker af te wijken van het traditionele!

  3. Ah heerlijk meid, wat fijn om te horen dat je er zo intens van hebt genoten 🙂 Ik had er geen woord van gelogen hè: Dat het zooooo leuk is om te doen! Hahaha. Ik riep zelf op mijn bruiloft de hele tijd: Dit is zo leuk, ik kan het iedereen aanraden.
    Ik moet zeggen: Jullie stralen echt als twee verliefden en wat een prachtige foto’s heb je al. Dat wordt ongetwijfeld naast een sprookjesbruiloft ook een sprookjestrouwalbum. Ik wens jullie alle geluk van de wereld!

    En nu lekker genieten van jullie honeymoon!

  4. OH OH OH! Zo prachtig prachtig mooi! Wat een heerlijke plaatjes van een NOG mooier stel! Ik geniet helemaal mee hier achter mijn beeldscherm (en beetje laat, maar alle clichés over kinderen zijn waar #tijdrovers ;-). Heb via Instagram wel jullie honeymoon gevolgd en dit is echt de kers op de taart om terug te zien! Zo blij voor jullie! Geniet van married life, het is heerlijk (maar dat zul je inmiddels wel ervaren hebben 🙂 xxxLins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s