Fashion & zo

SHOPPEN | Shoeby Fashion arrangement in Den Haag

I love to shop! En ik ben er ook best goed in, al zeg ik het zelf. Ik weet inmiddels precies wat ik wel en niet leuk vind, en wat er bij me past. Al scoor ik zo heel af en toe ook nog wel een misser… Toen mijn blogmaatje Henriette me vroeg of ik zin had in een fashion arrangement bij de Shoeby in Den Haag hoefde ik dan ook niet lang na te denken! Ik moet zeggen dat ik wel even moest nadenken over waar ik de Shoeby van kende. Hier in Utrecht zit er geen, en in steden waar Shoeby wel zit is dat vaak in een winkelcentrum buiten het centrum. Eigenlijk had ik er nog nooit geshopt. Reden temeer om eens in Den Haag te gaan kijken.

Afgelopen donderdag beleefde ik het Shoeby Fashion Arrangement in hun flagship- èn conceptstore in Den Haag samen met Henriette en Denise. Wat dat inhoudt? Nou, samen met een Personal Shopper ga je op zoek naar je eigen stijl en ontvang je daarna de uitgekozen outfit met korting. De visagisten en hairdressers zorgen ervoor dat je daarna in style de straat op gaat.

Het Shoeby Fashion Arrangement
Tijdens het Shoeby Fashion Arrangement kan je het onderstaande verwachten:

  • Een VIP entrance met rode loper
  • Ontvangst met drankjes en lekkers (prosecco! heerlijke broodjes!)
  • Stylingadvies van je eigen Shoeby Personal Shopper
  • Visagie en hairstyling , matchend bij je kleding
  • Je kan kiezen uit een lunch, bubbles & bites of voor €10,- p.p. extra een High Tea
  • 20% korting op een nieuwe outfit, (*geldig op originele prijs)

Naast bovenstaande mochten wij bloggers alledrie een outfit uitzoeken. Hoe tof! Onze personal shopper Tamara nam terwijl wij lekker aan een drankje zaten uitgebreid de tijd om te noteren wat onze stijl was. Zo gaf ik aan dat ik geen bodyconjurkjes hoefde, een beetje van minimalistische wijdvallende dingen houd (het Scandinavische stijltje). Ook hou ik van streepjes, en stiekem toch ook wel van een printje op z’n tijd. Ik was erg benieuwd waar ze mee zou komen, maar eerst kregen we nog een uitgebreide rondleiding door de winkel.Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore

En wat een winkel! Ik was enorm onder de indruk van de prachtige drie verdiepingen tellende store. Handig en lekker: er zit een eigen koffiecafé waar je een hele goede cappucino drinkt. Oh, en de taartjes smaken er ook heerlijk…Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore Barrista CaféShoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore - Barista Café

Het tofste vond ik de bovenverdieping: het atelier! Een aantal coupeuses en grafisch designers zijn hier tijdens openingstijden altijd aanwezig om (gratis!) jouw net gekochte kledingstuk te pimpen. Wil je een zakje op je saaie t-shirt? Een kettinkje langs de hals van je nieuwe jurkje? Een printje in je jeans gelaserd? Het kan hier allemaal. Zo ontzettend leuk! Enige voorwaarde: het moet een kledingstuk uit de Shoeby Store zijn. Je mag dus niet zelf met kleding komen die je al had. Ik ga zeker nog eens terugkomen om een tof t-shirt of tasje met persoonlijke print te personalizen.ShoebyShoebyShoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore

Shoeby heeft trouwens ook een fijne en betaalbare verzorgingslijn. Er zaten een paar producten in de goodiebag die ik meekreeg, dus die ga ik nog eens uitgebreid testen.Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore

Daarna mochten we de pashokjes in! Zo leuk om te zien wat er daar voor ons klaar hing! Er zaten hele leuke dingen bij! Kledingstukken die ik normaal niet zou uitkiezen, maar toch onverwacht goed stonden. Wat vind jij van onderstaande outfits? Welke zou jij kiezen?ShoebyShoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore

Outfit 1 vond ik onverwacht leuk staan, maar het is gewoon echt niet mijn stijl. Ik voelde me net iemand anders! Outfit 2 is het wel geworden. Ook een beetje uit mijn comfortzone, want ik draag NOOIT warme kleuren omdat ik dacht dat dat me niet stond. Wel dus! Toch? Verder zaten er nog twee leuke streepjesjurken bij, precies mijn stijl, maar ik heb ze toch laten hangen omdat ze te veel leken op iets wat ik al in de kast heb hangen. Wel shopte ik nog een mooi donkergrijs jurkje voor de herfst, maar die staat helaas niet zo mooi op de foto. Ik ben enorm blij met mijn aankopen! Van het vest/jasje ga ik vooral veel plezier hebben denk ik, deze kan leuk op een jeans, een rok of gewon fijn thuis op de bank met mijn joggingbroek (ssst!).Shoeby Den Haag - conceptstore en flagshipstore

Wil jij ook met je vriendinnen het Shoeby Fashion Arrangement beleven? Dat doe je voor € 19, 95. Je krijgt dan hapjes en drankjes, stylingadvies, 20 % korting op al je aankopen, visagie en hairsyling èn een fijne goodiebag. Ik vond het echt een superleuke avond en zou het clubjes vriendinnen zeker aanraden. Vooral leuk als je erna gaat stappen of samen een fotoshoot hebt ofzo, lekker shinen met je mooie make-up, haar en in je nieuwe outfit!

Bel voor een afspraak 070 – 3311288 of kom langs in de Shoeby Flag Store aan de Vlamingstraat 18, een heuse hotspot in Den Haag. Het is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen en tijdens winkelopeningstijden.

Bedankt Shoeby voor de leuke avond en de mooie kleding, en bedankt Henriette voor het regelen en uitnodigen!LogoHeader-witGROOT

2 antwoorden »

  1. Super leuke outfits! En gezellig arrangement. Ik heb de Shoeby onlangs ‘ontdekt’. D.w.z. ik wist de winkel wel al langer te zitten, maar was verrast door de leuke collectie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s