Other happy stuff

TRAVEL | Mijn awesome nieuwe roze koffer

Onmisbaar voor iedere travel blogger: een goede koffer. Een grote voor lange reizen en vakanties, maar ook zeker een kleiner exemplaar voor korte tripjes waarbij je best alleen met handbagage kunt reizen. Een grote koffer heb ik. Het is zo’n grote zwarte stofachtigte. Misschien geen hip ding, maar hij ging al met me mee naar o.a. New York, Italië, Frankrijk en Griekenland en voorlopig kan ‘ie nog prima even mee.

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar ik als reis- en weekendjes-weg-fan was tot voor kort niet in het bezit van een koffer in handbagageformaat. Bij weekendjes weg sjouwde ik altijd met weekendtassen, en bij een korte vlucht boekte ik gewoon een koffer bij. Alleen omdat ik geen koffer in het juiste formaat had! Triest maar waar. Er staan de komende weken weer heel wat korte tripjes gepland, dus het was de hoogste tijd voor een mooi klein koffertje.

Eigenlijk bestelde ik de koffer al voor onze huwelijksreis. Dan kon ik meteen zien hoe ‘ie beviel op reis! Helaas besloten de postbodes in de Randstad te staken waardoor ik de koffer niet op tijd in mijn bezit had. Zonde! Het was dan wel weer leuk toen mijn nieuwe reismaatje bij thuiskomst op me stond te wachten. En wat is ‘ie mooooi!

Decent Neon Fix Handbagage Koffer 50 PinkDecent Neon Fix Handbagage Koffer 50 Pink

Ik koos voor de Decent Neon Fix (want roze en pretty!), die ik bestelde bij bagageonline. De koffer is lekker licht: hij weegt 2,6 kg en  heeft een inhoud van 32 liter. De afmetingen zijn 50 x 35 x 20 cm. Hij beschikt over een fijn groot vak met inpakriempjes en extra opbergvakjes met rits. Handig: hij heeft 4 flexibele wielen zodat je de koffer makkelijk kan trekken en duwen. Ook beschikt hij over een verstelbare trekstang en een cijferslot. Zo heb ik nooit meer een los slotje nodig!Decent Neon Fix Handbagage Koffer 50 PinkDecent Neon Fix Handbagage Koffer 50 Pink

Komend weekend staat er een weekendje naar Zeeland op de planning en ik kan niet wachten om mijn koffertje in te pakken er er voor het eerst mee op stap te gaan. Sterker nog: ik heb bijna alles er al ingestopt! Al kan ik met een blik op het weer die bikini wel thuislaten… Ik ga trouwens naar Middelburg, iemand nog tips voor leuke dingen die ik daar in de omgeving kan doen (met slecht weer)?

LogoHeader-witGROOT

NB dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.

Advertenties

3 antwoorden »

  1. Waaaauwie! Wat een leuk ding zeg, vooral die kleur! Veel plezier ermee! En wat betreft Middelburg als het slecht weer is… Oei, dat weet ik niet zo goed… Middelburg is wat mij betreft echt zo’n mooi-weer-stad, maar daar heb je niks aan natuurlijk haha!

    • Ja heb jouw blog er al op nageslagen maar kwam niet echt iets tegen… Die bikini kan ik wel thuislaten. Maar anders blijven we gewoon in de kamer, die zijn awesome genoeg in the Roosevelt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s