Hotspots

TRAVEL | Hotel Credible in Nijmegen

Onlangs liep ik met vriendinnen weer een etappe van het Pieterpad. De vorige keer deden we dat in de buurt van Groningen, deze keer was de regio Nijmegen aan de beurt. Wow, wat is het mooi in de bossen rondom NIjmegen, maar dat laat ik later nog zien in een aparte post. Na het wandelen wilden we een nachtje overnachten in Nijmegen. Dan konden we de volgende dag nog lekker een beetje de stad verkennen en shoppen. Een hotelkamer voor drie personen vinden kan nog best lastig zijn, maar al snel kwamen we uit bij Hotel Credible. Voor een hele nette prijs (€ 90 met drie personen) hadden we een kleine maar fijne kamer in dit hippe hotel.

Zodra ik aankom ben ik fan. Zelfs de buitenkant ziet er uitodigend uit en al snel blijkt het vanbinnen nog gezelliger. Prachtige vogelkooilampen, vintage meubels en kasten vol boeken zorgen voor een echt huiskamergevoel. Er zitten ook veel mensen die er niet slapen voor een borrel of een hapje.Hotel Credible NijmegenHotel Credible NijmegenHotel Credible Nijmegen

Op de kamer is aandacht besteed aan details: schattige geschilderde vogeltjes op de muren, en douchegel in een Heinz ketchupfles bijvoorbeeld. Tof! Ook leuk: in de kamer liggen tijdschriften. De bedden slapen trouwens heerlijk.Hotel Credible NijmegenHotel Credible NijmegenHotel Credible NijmegenHotel Credible Nijmegen

Het enige minpuntje aan ons verblijf: de buren die op zaterdagochtend vanaf 7 uur met een drilboor in de weer zijn. Uitslapen zit er helaas niet in, en dat is best jammer na die lekkere gin-tonics van de avond ervoor. Na een heerlijk ontbijtje (zat niet bij de prijs in, gewoon los te bestellen ook voor niet-gasten) weet ik wel: Credible is meer dan alleen een hotel. Het is een fijne hotspot in een dito stad waar ik graag nog eens terugkom!
Credible, Hertogstraat 1, Nijmegen

LogoHeader-witGROOT

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s