Other happy stuff

Happy List #30

In mijn happy lists deel ik door middel van foto’s mijn fijne momentjes. De kleine dingen die mij blij maken! Het is alweer te lang geleden dat ik voor het laatst een happy list online zette, dus hier komt er weer een.

♥ Jan en ik brachten een paar dagen in de Duitse Eifel door. Ik was er nog nooit geweest, maar WOW! wat is het daar mooi! Schilderachtige dorpjes, kastelen, uitgestrekte bossen… En heerlijke biertjes en lekker Duits eten natuurlijk. Genieten! ♥

happy list

♥ Mijn nieuwe bril! Ik kocht ‘m bij Eyewish en hij is van Dior. I love it! ♥ thuis Duits eten met dank aan de Duitse Lidl! Dit is een traditionele Beierse worstsalade en een bretzel. Nomnomnom ♥ tijdens het tanken ’s ochtends zag het landschap en de lucht er ineens zo mooi uit dat ik even een foto moest maken ♥ een concert van Family of the Year in Tivoli. Ik kende ze vooral van het hitje Hero (ken je vast ook), maar het hele concert heeft me enorm positief verrast! Ik vond echt ieder liedje leuk en de band zelf ook. Een fijne avond met hele fijne muziek ♥Happy list

♥ ik ging weer eens hardlopen! Ik waag een poging om in een flow te komen met Evy, en op de terugweg zag ik deze bomen. Gewoon bij mij om de hoek. Zo mooi! ♥ dit schattige poesjesschaaltje kreeg ik van vriendinnetje Shana. Ook nog eens gevuld met heerlijke bonbons! ♥ ik vond weer de tijd om lekker te lezen en ben begonnen in dit boek, dat een vervolg is op de Millenniumtrilogie van Stig Larsson. Tot nu toe valt het me niks tegen. ♥ een van m’n beste vriendinnetjes is in Peru en appte deze foto van de Macchu Picchu. Oh wat zou ik graag terugwillen! ♥happy list

Hoe was jouw week, en hoe zagen jouw happy moments er uit? Let me know! 

LogoHeader-witGROOT

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s