Other happy stuff

Happy list # 31

Happy Monday! In mijn happy lists deel ik door middel van foto’s mijn fijne momentjes van de laatst tijd. De kleine dingen die mij blij maken! Er stond weer veel leuks op het programma de laatste twee weken. Kijk je mee naar al mijn happy moments?

♥ een bezoekje aan de Markthal in Rotterdam ter ere van de verjaardag van Jan. We stopten eerst bij de Chinees voor wat lekkere dim sum, vervolgens bij de viskraam voor oesters (my favourite!) en streken uiteindelijk neer bij Jamies Italian. Smullen! Ik vind de Markthal zo leuk, echt een uitje. En al dat eten… Ik kan er wel dagen doorbrengen! ♥

happy list ♥ ik had voor mijn werk een lunch en pakte nog even een uurtje op het terras mee. Wat een luxe. ♥ onze poesjes helemaal verstrengeld in elkaar. Te schattig toch? Ik blijf maar foto’s van ze maken! ♥  deze beker van de Starbucks uit NY kreeg ik van bff Marlies. Heerlijke beker! ♥  Oh, en Marlies had ook de Amerikaanse Vogue voor me meegenomen. Yeah! Een lekker middagje op de bank dus met Vogue en de nieuwe Jamie Magazine ♥  happy list ♥ ein-de-lijk was het dan zover: Spectre, de nieuwe James Bond, draait in de bioscoop. Ik ben een enorme Bondfan en ik vond de film echt fantastisch. Ik hoop trouwens wel dat Daniel Craig nog even meegaat, want daar heb ik echt een huge celebrity crush op. Zucht. Ik zag de film trouwens in de City-bioscoop op de Voorstraat in Utrecht, ik vind dat altijd zo’n mooi oud pand! ♥  m’n lieve vriendinnetjes reizen wat af! Deze kattenplacemat nam Marthe voor me mee uit Peru. Oh, en je ziet hier mijn nieuwe lievelingsontbijt: havermout met kokosmelk, banaan en geschaafde amandelen uit de oven. Lekker! ♥ ik maakte weer eens echte Italiaanse ragu. In mijn Le Creuset, die een huwelijkscadeau was. Zo’n fijne pan! ♥  Ik ging naar de albumpresentatie van Manon, het nieuwe album van de Jeugd van Tegenwoordig. Altijd als ze in Utrecht zijn ben ik er bij, en altijd is het weer geweldig. Gaat het ooit vervelen? Nee! Ik kan alweer niet wachten op de volgende keer dat ik ze zie. Eén groot feest!happy list

Ik deed nog heel veel meer leuks trouwens, zoals sushi eten met vriendinnen, buiten van het prachtige herfstweer genieten en Gossip Girl kijken. Daar ben ik weer mee begonnen, en what can I say: het blijft gewoon genieten. Wat waren jouw hoogtepuntjes de afgelopen tijd?LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Other happy stuff

2 antwoorden »

  1. Echt een hoop leuke dingen om op terug te kijken joh! Zo’n Le Creuset pan is ideaal he? Ik heb er eentje gekregen van vriendlief en zijn vader voor mijn verjaardag een paar jaar geleden en hij bevalt mij ontzettend goed. Wij gaan vanavond trouwens naar Spectre, heel benieuwd en ja, ook ik hoop dat Daniel Craig nog een tijdje als Bond doorgaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s