Fashion & zo

FASHION | Mijn nieuwe bril van Firmoo

FirmooEen paar weken geleden liet ik je mijn nieuwe bril van Dior zien. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Ik draag meestal lenzen, maar sinds ik een aantal verschillende hippe brillen heb vind ik het leuk dat af te wisselen. Afwisseling is sowieso altijd goed. Ik draag geen dag dezelfde schoenen, waarom dan wel altijd dezelfde bril? Het mailtje van Firmoo waarin ik gevraagd werd ook eens een bril van hen te proberen was dan ook meer dan welkom, zelfs al had ik net een nieuwe bril. Ik kende Firmoo nog niet, maar het is een grote online optiek. De World’s Most Popualir Online Eyeglass Store volgens hun eigen site.

Online een bril bestellen bij Firmoo
Ik mocht een bril uitkiezen uit het speciale bloggersaanbod. Wauw, wat een keus! Op de site kun je een foto van jezelf uploaden, aangeven waar je ogen zitten en zo virtueel brillen passen. Handig! Ik koos een lichtblauwe bril uit. Ik heb blauwe ogen, en leerde onlangs dat het dan leuk is als de kleur blauw ook terugkomt in je montuur. Dan knallen je ogen er mooi uit. Omdat je online geen oogmetingen kunt laten uitvoeren moet je wel je sterkte kennen, de pupilafstand en de as van de bolling voor je oog. Handig is het ook dat je precies kunt zien hoe groot de bril is. De afmetingen staan erbij, dus dat kun je vergelijken met de bril die je al hebt. Ik heb nogal een breed hoofd en brillen zijn vaak te smal voor mij, maar op deze manier kon ik dat goed ondervangen. Er is veel keus: je kunt kiezen uit honderden brillen en zonnebrillen. En het grootste voordeel: het is goedkoop! Voor rond de $ 50 heb je een volledige bril op sterkte (in mijn geval met cilinder).Firmoo brilFirmoo bril

Mijn oordeel over Firmoo
Ik ben erg tevreden met mijn bril. Hij werd binnen een week bezorgd, zit lekker, staat leuk ( check mijn Instagram voor een selfie met mijn nieuwe bril) en de glazen zijn niet te dik. Ik vind de brillenkoker met vintage wereldkaart-print echt heel tof, en er zit een handig mini-schroevendraaiertje bij de bril voor als je schroefjes los zitten. Top, want dan hoef ik daar niet speciaal meer voor naar de opticien.

Als ik toch iets zou moeten noemen wat ik minder vind aan mijn nieuwe bril: hij lijkt qua kleur totaal niet op wat er online stond. In plaats van lichtblauw is hij heel donkerblauw, zelfs bijna zwart. Ook is de ontspiegeling niet geweldig. Maar voor wat je er betaalt vind ik het zeker een goede deal. Ik zou als ik weer een nieuwe bril wil zo weer bij Firmoo bestellen.

Ook zin gekregen in een nieuwe bril? Het nieuwe aanbod vind je hier, er staan iedere dag nieuwe modellen bij. Nieuwe klant? Dan krijg je ook nog eens 15% korting.LogoHeader-witGROOT
* deze post kwam tot stand in samenwerking met Firmoo

2 antwoorden »

  1. Ik heb ‘m natuurlijk in het echt gezien en ook deze bril staat je superleuk! Wel jammer dat de kleur van het montuur in het echt zo verschilt van de foto op de website, maar in jouw geval heeft het gelukkig goed uitgepakt ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s