Fashion & zo

FASHION | New in: Timberlands

Just Pure (5)

Al een paar jaar spookten ze door mijn hoofd: boots van Timberland! Ik zoek voor de wintermaanden vooral stoere schoenen die niet alleen comfortabel, maar ook warm zijn. De laatste jaren zag ik Timberlands steeds vaker weer voorbijkomen op straat in allerlei varianten en kleuren. Kniehoog, zwart en zelfs roze. Hé, leuk! Ik twijfelde eerst nog omdat ik ze toch wat te lomp vond. Maar inmiddels zag ik ze regelmatig gecombineerd met een rokje of jurkje, en zelfs dat stond leuk! Weg twijfel dus en shoppen maar.

Ik koos wel voor de klassieke sand kleur, maar niet voor het classic halfhoge model. Ik bestelde de Authentics Teddy Fleece. Die zijn een stukje hoger en hebben een heerlijke warme en wollige binnenkant. Perfect voor de wintermaanden dus.

Leuk: je kunt ze omslaan voor een totaal andere look met bont aan de buitenkant. Ik ben inmiddels niet meer van mijn boots te scheiden: het liefst draag ik ze iedere dag. Soms met een jurkje, maar ook met een skinny staan ze leuk.  Ik heb er al aardig wat herfstwandelingen mee gemaakt en verheug me nu al op mijn warme voeten de komende winter!

Laat die vrieskou en sneeuw maar komen. Ik ben er klaar voor!LogoHeader-witGROOT

Advertenties

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , , , ,

1 antwoord »

  1. Ik vind Timberlands er ook zo leuk uitzien en ik zou exact dezelfde kopen als jij! Liever een hoger model, dat is lekker warm en combineert zo enorm leuk. Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s