Happiness

Hoi 2016! Ik heb zin in je!

sheelaghmairi.nl

Hoi 2016, hier ben ik! Leuk om weer eens een sweet sixteen mee te maken, de laatste keer is toch al ruim vijftien jaar geleden! Het nieuwe jaar is begonnen, dus we kijken vanaf nu niet meer terug op 2015. Nouja, nog wel in gedachten natuurlijk. Vooruit, en nu even heel kort. Ik had namelijk een fantastisch 2015 met veel fijne momenten, leuke reisjes en als één van de grootste hoogtepunten onze bruiloft (de blogpost over mijn 2015 in reisjes check je hier).

In concept had ik nog een halve blogpost staan over 2015 en zijn hoogtepunten, maar ik ben de laatste twee weken even vooral met andere dingen bezig geweest dan met bloggen. Uitrusten en bijkomen van mijn drukke jaar bijvoorbeeld. Ik was namelijk niet alleen druk met mijn blog, reisjes en de bruiloft maar ook met mijn ‘echte baan’ als recruiter. En ook op werkgebied kijk ik terug op een erg fijn jaar!

Goede voornemens voor 2016? Die heb ik niet echt. Of stiekem toch? Ik wil weer wat meer gaan bewegen! Sinds de Mont Blanc heb ik niet echt een doel meer, en ik merk dat ik dat eigenlijk wel nodig heb om gemotiveerd te blijven. Een sportdoel vinden dus! En wat gezonder leven misschien. Meer groenten enzo. Verder vooral dingen doen waar ik blij van wordt.

Na een tijdje chillen (en zes seizoenen Gossip girl later) ben ik nu helemaal klaar voor 2016. Ik heb nog geen reisjes geboekt en überhaupt weinig gepland, dus ik ga wel merken wat dit jaar me gaat brengen. Ik heb er zin in!

LogoHeader-witGROOT

Advertenties

Categorieën:Happiness

Getagd als:, ,

3 antwoorden »

  1. Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden! 2015 was natuurlijk een topjaar voor je met je beklimming van de Mont Blanc en je huwelijk, maar volgens mij komt het tussen jou en 2016 ook wel goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s