Happiness

3 x leuke blogposts om nu te lezen

Soms is het lastig om inspiratie op te doen als blogger. Zeker in drukke tijden op werk en privégebied. Vaak blog ik dan zelf minder, en lees wat meer bij anderen. En daar kom ik dan veel leuke dingen tegen! Soms inspireert het me om ook een dergelijke post te schrijven, maar soms denk ik: waarom zou ik het zelf ook doen als iemand anders er al mee bezig geweest is en het ook nog eens leuk is om te lezen en naar te kijken?! Kijk je mee naar 3 leuke blogposts van andere bloggers die ik de laatste tijd tegenkwam?

Barcelona
Vorige week deelde ik een lijstje met 5 steden om in 2016 te bezoeken. Ik koos niet de meest standaard bestemmingen uit maar juist de iets minder bekende steden die ik allemaal echt wil bezoeken dit jaar. Mijn bestgelezen post in maanden, leuk! Gek genoeg is mijn eerste geplande en geboekte stedentripje in 2016 dus niet een van die steden van mijn lijstje, maar een golden oldie.

Ik ga een weekje naar Barcelona in maart. Ik vind Barcelona echt een hele fijne stad en kan niet wachten om te gaan. Ik ben er al vaker geweest en Jan ook, maar nog nooit waren we er samen. Lekker eten, de stad bekijken, genieten van Gaudi en misschien al wat voorzichtige voorjaarszon pakken op het strand, ik kan niet wachten! We boekten een (volgens mij) heel fijn hotel, en toen ik Googlede naar reviews kwam ik er eentje tegen. Chantal van Your Future Postcard bezocht Hotel Praktik Garden al en was enthousiast. Ik kreeg nog meer zin om te gaan nu! Haar blog is sowieso een aanrader: je vindt er revieuws van bijzondere accomodaties en fijne reisverhalen. En die andere plekken uit mijn lijst? Daar ga ik ook komen, echt! Mocht je nog tips voor me hebben voor Barcelona, let me know want in zes dagen kan ik veel doen!

foto’s Your future postcard

Ontbijt buiten de deur
Ik ben een groot fan van buiten de deur eten en drinken. Lunch, koffie, een borrel, een snelle hap of een uitgebreid diner: ik sponsor de Utrechtse horeca regelmatig. Het enige wat ik niet vaak doe is buiten de deur ontbijten. Ik doe het wel eens met mijn oudhuisgenootje Eva: een paar keer per jaar kletsen we bij tijdens een ontbijtje bij Anne & Max op het Wed. Een aanrader! Op Betty’s Kitchen, de kookblog van mijn gezellige mede-Utrechtse-blogger Betty, vond ik een blogpost met 7 x fijne ontbijtplekken in Utrecht. Goed voornemen voor 2016: vaker buiten de deur ontbijten, en dan ga ik deze plekken zeker niet overslaan. Tip: check Betty’s blog ook voor recepten, leuke maandoverzichten en meer culinaire hotspots!

foto’s Betty’s Kitchen

Mijmeringen en geleerde lessen
Mijn lieve en grappige vriendin Wendy begon een paar maanden geleden een blog. Op Wendy’s Wondere Wereld schrijft ze over het leven, poesjes en lekker eten. Aanrader! Ze had in 2015 een moeilijke tijd, die er uiteindelijk voor zorgde dat ze er veel sterker uitkwam. Ze schreef een mooi stuk waar iedereen die wel eens te maken heeft gehad met overspannenheid of een burn-out zich waarschijnlijk wel in zal herkennen. En volg haar meteen voor meer leuks natuurlijk.

Heb jij nog fijne blogleestips voor me? Je merkt het: mijn interesse is breed 🙂 Van reizen, lekker eten tot mijmeringen over het leven. LogoHeader-witGROOT

 

Categorieën:Happiness, Hotspots, Reizen

Getagd als:, , ,

5 antwoorden »

  1. Oh, wat heerlijk om een paar dagen naar Barcelona te gaan! Ik was er vorig jaar in maart en wij hadden heel veel geluk met het weer (ik duim voor je! hihi). Op mijn blog vind je verschillende tips: http://www.maudgeniet.nl/tag/barcelona/

    Met name een bezoekje aan de Tibidabo is geweldig, het uitzicht is werkelijk waar prachtig en absoluut de moeite waard! Als je houdt van thee en hele lekkere gebakjes (wie niet!?) moet je ook eens naar Theehuis Caelum gaan. Heel veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s