Happiness

Au!

Au! Ik voelde je pijn toen ik jou, mijn geliefde BFF, uit mijn hand liet vallen. Je gleed nog een stukje over de grond. Seconden die wel uren leken te duren. Toen je eindelijk tot stilstand kwam, met je gezicht naar de grond toe, wist ik het al. Ik hoefde je niet eens op te rapen om te weten: dit heeft pijn gedaan. Littekens die niet meer te fixen zijn. Met pijn in mijn hart pakte ik je op. En ja hoor, je had een enorme wond in de vorm van een spinnenweb over je hele scherm. Boehoe! 

Lichtelijk overdreven? Ja. Maar toch. Ik breng zoveel tijd met mijn iPhone door dat ‘ie zo langzamerhand een van mijn beste vrienden is geworden. Of ik nou aan het werk ben, ga stappen of geniet van een reisje: mee gaat ‘ie, waarheen ik ook ga. En zeg nou zelf, dat heb jij vast ook. Toch? Of je nou zoals ik een iPhone, of een Samsung of een Sony Xperia Z5 hebt… Even appen, een foto maken voor op Instagram, een review van een restaurant checken op Iens of TripAdvisor, een liedje Shazammen: mijn telefoon is onmisbaar voor me.

Soms zelfs iets te onmisbaar: ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik even check wat er allemaal gebeurt als ik gezellig thuis met mijn man op de bank zit of een wijntje doe met een vriendin. En niet eens omdat ik me echt bewust afvraag wat ik mis. Het is een gewoonte geworden. Ik leg ‘m dan ook regelmatig bewust even weg. In de keuken, als ik zelf op de bank zit. Dat moet ook kunnen toch? Zelfs de beste vrienden zitten niet altijd bij elkaar op de lip.

Ik ben niet zo van de korte vriendschappen. Mijn meeste vrienden en vriendinnen ken ik al jaren, en zo’n band verbreek je niet zomaar. Maar misschien is het toch tijd geworden dat ik mijn iPhone 6 inruil voor een ander (iets minder kwetsbaar?!) model. En nu maar hopen dat dat wèl een vriendschap voor het leven wordt.

Heb jij ook zo’n innige vriendschap met je telefoon?LogoHeader-witGROOT

*dit is een gesponsorde post* 

 

Advertenties

Categorieën:Happiness

5 antwoorden »

  1. Of je je telefoon nu hebt laten vallen of je telefoon, zoals ik, terugvindt draaiend met de was in de wasmachine, het doet altijd pijn! 😣

  2. Ah, wat balen dat je telefoon kapot is! Mijn iPhone 5S heb ik ter reparatie moeten opsturen. De aan/uit knop is defect en de batterij is aan vervanging toe. Dus ik heb tijdelijk mijn iPhone 4S weer in gebruik. Alsof mijn telefoon gekrompen is… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s