Food & Body

Thuis uit eten met Deliveroo

Lekker eten is één van mijn favoriete hobby’s. Ik schreef al eerder dat ik graag en vaak uit eten ga. Er komen bijna dagelijks nieuwe restaurants bij in mijn stadje Utrecht, dus genoeg om uit te kiezen. Naast uit eten gaan hou ik ook enorm van bankhangen. Zeker als ik druk ben, zoals op het moment. Vorige week was ik een paar dagen in Duitsland voor mijn blog, afgelopen week was ik weer aan het werk en had een ontzettend drukke week.  Het weekend zit ook vol afspraken, en dinsdag vertrek ik voor zes dagen naar Barcelona dus de zondag heb ik nodig voor opruimen, wassen en spullen pakken. #firstworldproblems

Begrijp me niet verkeerd, ik klaag niet. Ik heb namelijk een heerlijk leven , dat vind ik zelf ook 🙂 Maar goed, dan is uit eten even niet zo handig, en heb ik ook geen tijd en zin om te koken. Iets bestellen of afhalen dan maar. Dat wordt een bezoekje aan de snackbar dan maar vanavond, of een pizza…

Maar dat hoeft dus niet meer, want nu is er Deliveroo. Daar kun je eten bestellen van allerlei verschillende restaurants bij jou in de buurt. Vet handig! En sinds kort zitten ze ook in Utrecht. Om dat te vieren mocht ik twee weken geleden eens proberen hoe ik het vond. Ik kreeg een compleet driegangenmenu thuisbezorgd van restaurant Loof op het Domplein: carpaccio, sashimi, salade, gebakken zalmfilet, eendenborst, pasta met paddenstoelen en truffel en ook nog twee goddelijke toetjes. Oh, en omdat een diner natuurlijk geen diner is zonder wijn werd er ook nog een flesje wit èn een flesje rood bij bezorgd. Wat een verwennerij op de zondagavond, onze hele tafel stond vol lekkers.

Mijn oordeel over Deliveroo
Ik heb gesmuld van het menu dat hier werd bezorgd, maar zou zelf niet snel nog eens een driegangenmenu thuis laten bezorgen. Dan ga ik toch liever uit eten, waar mijn bordje direct uit de keuken komt. Ik vind het wel superleuk dat je op deze manier meer thuis kunt laten bezorgen dan alleen pizza, sushi of Chinees. Het aanbod wordt veel groter en diverser! Nu kan ik bijvoorbeeld ook iets bestellen van Stach, Kloek, GYS of SLA. En zelfs een yoghurt van de Yoghurt Barn. Eet smakelijk!LogoHeader-witGROOT

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s