Fashion & zo

New in: Levi’s spijkerjasje

Levi'sDe laatste jaren shop ik wat bewuster. Niet kwantiteit, maar kwaliteit is belangrijk. Liever één mooie jeans of jasje dan zes verschillende. Ik hou een wishlist bij met items die ik graag aan mijn garderobe zou toevoegen, en als het er al een tijdje opstaat koop ik het. Zo doe ik minder impulsaankopen. Handig!

Al enige tijd op mijn lijstje: een mooi en tijdloos spijkerjasje. Niet zo’n getailleerde, maar gewoon een stoere tijdloze versie. En inmiddels heb ik ‘m online gevonden. Denk ik jeans, denk ik Levi’s, dus geen verrassing dat ik met een jasje van Levi’s slaagde.  Ik ging voor de Levi’s Boyfriend Tucker. Hij doet me denken aan een Levi’s jeansjack dat mijn vader had in de jaren ’90. Dat had ‘ie echt altijd aan! Toegegeven, het is best een beetje retro, maar I love it.

Inmiddels zijn ik en mijn nieuwe jeans-jack ook onafscheidelijk. Naar mijn werk draag ik ‘m over een zware skinny met hakken en een blouse eronder, in het weekend met jeans (want double denim kan best, vind ik, zeker als de broek een andere kleur heeft), gympen en een t-shirt eronder. Ik weet zeker dat ik van dit jasje jaren plezier ga hebben.  In de lente en zomer kan ik ‘m als jas dragen, nu draag ik ‘m als jasje voor binnen. Superveelzijdig, dit spijkerjasje! Dit jasje èn meer Levi’s vind je hier.

Heb jij ook zo’n kledingstuk dat je het liefst altijd zou dragen, en wat is dat? Hou jij ook van een jeansjack of heb je die van jou in de jaren ’90 achtergelaten?LogoHeader-witGROOT

 

Advertenties

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s