Happiness

Even bijkletsen, mijn verjaardag & mijn nieuwe camera

Ik was jarig. Afgelopen zondag, 10 april, werd ik 32. Het is gek hoe snel de tijd gaat, en tegelijkertijd toch ook langzaam. Soms voel ik me nog 20, en soms 50. Afhankelijk van hoe moe, druk, blij, fit of juist brak ik ben kan dat nogal verschillen. Haha.

Ik vierde mijn verjaardag uitgebreid: vrijdag een borrel thuis. We dronken vermout en gin tonics en kletsten tot half vier door. Zaterdag ging ik naar het Singlefeestje in de Tivoli (dansen! wild doen!) en zondag was er nog een middagborrel en etentje bij ons thuis. Ik maakte een salade met gegrilde perzik, rauwe ham en oranjebloesemdressing van Ottolenghi, en het hoofdgerecht was confit de canard. Nomnomnom.

Anyway, ik ben dus 32, en dat is prima. Ik voel me goed, ben happy en heb een stuk minder onzekerheden dan toen ik 20 was. Daar zijn daar weer volwassen zorgen voor in de plaats gekomen, maar ook dat hoort bij het leven. Kortom: ik ben best tevreden. En sinds afgelopen weekend nog een stukje meer tevreden, want ik kreeg voor mijn verjaardag een nieuwe camera: de Canon EOS 1200D. En daar ben ik afgelopen weekend meteen eens goed mee gaan oefenen. Deze foto’s maakte ik in huis. moestuintjepurr purr So Happy Andy WarholkeukencactusIMG_0215ranonkeliittala kiviglazen hangende plantHet poesjesschilderij van Andy Warhol kreeg ik cadeau van vriendin Laurien en is echt mijn nieuwe lievelings. Purr purr purr, so happy!  Van de Iittala Kivi windlichten word ik ook blij. Ik kreeg een roze, gele, doorzichtige en een turquoise voor mijn verjaardag om mijn collectie uit te breiden. Lekker lenteachtig. De hangende glazen plantenpot hierboven is trouwens ook nieuw. Die kochten we onlangs in een bloemenwinkel in Amstelveen, toen we daar waren voor een tentoonstelling van Andy Warhol (ja, ik zit in een Andy Warhol-fanfase). Jan zocht ‘m uit en verraste me daar nogal mee. Ik vind ‘m leuk! Jinx het poesjeJerry het poesjeOnze poesjes fotograferen was altijd al mijn lievelings. Mijn telefoon staat vol met foto’s van Jinx en Jerry, maar met deze camera wordt het echt nog 100 x mooier. Liefde voor poesjes èn foto’s van poesjes! Wittevrouwen UtrechtWittevrouwen Utrechtblauw druifjeEen rondje door de buurt! Ik hou van Wittevrouwen. Ik ben erg blij dat ik in deze fijne wijk mag wonen! IMG_0218Wat erg tof is: op de camera zitten een aantal filters, waarmee je de foto’s al op de camera zelf kan bewerken. Dat heb ik even uitgeprobeerd met deze foto van mij die Jan maakte. Zo ziet een blije Sheelagh met een paar drankjes op er dus uit op haar verjaardag 🙂

Ik kan niet wachten om nog meer met mijn nieuwe camera te gaan spelen. Op reisjes maar ook gewoon in en om het huis. Er komen in ieder geval genoeg gelegenheden aan: aankomend weekend gaan we een weekend weg met mijn schoonfamilie, en het weekend daarna naar Duitsland voor een traditioneel Duits vrijgezellenfeest. De komende weken worden weer druk, maar leuk! Tot snel! LogoHeader-witGROOT

 

 

 

Advertenties

Categorieën:Happiness

Getagd als:, ,

7 antwoorden »

  1. Allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag! En ja, ik ben dan inmiddels 42 maar ook dat kan ik me vaak maar moeilijk voorstellen. Tijd gaat echt veel te snel voorbij!
    Leuke camera trouwens! En ja, katten fotograferen… ik wilde maar dat onze kat dan ook normaal bleef zitten maar zodra ze mijn camera spot, rent ze weg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s