Fashion & zo

Back to the sixties met mijn nieuwe bril!

Mijn collectie brillen begint zich aardig uit te breiden. Een paar maanden geleden liet ik je mijn nieuwe cat-eye bril van Dior zien en het exemplaar dat ik kreeg van Firmoo. Ik had al een Fendi, een Ray Ban en een merkloos exemplaar met ronde glazen.  Keus genoeg dus. Maar meer keus kan nooit kwaad 🙂 Het mailtje van Firmoo waarin ik gevraagd werd of ik nogmaals wilde samenwerken kwam dus goed uit. Misschien ken je Firmoo nog van de vorige keer dat ik met ze samenwerkte, maar if not: het is een grote online optiek. De World’s Most Popualir Online Eyeglass Store volgens hun eigen site.

Online een bril bestellen bij Firmoo
Ik mocht wederom een bril uitkiezen uit het speciale bloggersaanbod. Wauw, wat een keus! Op de site kun je een foto van jezelf uploaden, aangeven waar je ogen zitten en zo virtueel brillen passen. Handig! Ik zit momenteel een beetje in mijn sixties en seventies fase dus koos een Andy Warhol-achtig montuur met een crèmekleurig, hoornen montuur met hout-look pootjes. Niet direct een montuur dat ik zou kiezen als ik maar één bril zou hebben, maar in het geval van mijn redelijk uitgebreide collectie een leuke en hippe aanvulling. Ik ben heel tevreden met de bril. Ondanks de lage prijs ziet het montuur er totaal niet goedkoop uit. Firmoo brilFirmoo brilOmdat je online geen oogmetingen kunt laten uitvoeren moet je voor je een bestelling plaatst wel je sterkte kennen, de pupilafstand en de as van de bolling voor je oog. Handig is dat je op de website precies kunt zien hoe groot de bril is. De afmetingen staan erbij, dus dat kun je vergelijken met de bril die je al hebt. Ik heb nogal een groot hoofd en brillen zijn vaak te smal voor mij, maar op deze manier loop je geen risico op een te kleine bril. FirmooMijn oordeel over Firmoo + code voor gratis bril!
Ik ben wederom erg tevreden met mijn bril. Hij werd net als de vorige keer binnen een week bezorgd, zit lekker, staat leuk  en de glazen zijn niet te dik. De vorige keer klopte de kleur van de bril niet helemaal met wat ik online gezien had, maar dat kwam nu wel goed overeen. De bril was precies zoals ik hoopte en verwachtte. Enige dingetje blijft de ontspiegeling. Die is goed genoeg, maar niet fantastisch. Om even in de sixties en seventies te blijven: hierbij een zwart-witselfie van mij met de bril.Firmoo Andy Warhol glassesOok zin gekregen in een nieuwe bril? Voor rond de $ 50 heb je bij Firmoo normaal een volledige bril op sterkte (in mijn geval zelfs met cilinder) maar als je naar dit linkje gaat en de code aa11826107 invult krijg je als nieuwe klant een gratis montuur èn glazen. Wel betaal je nog een zogenaamde handling fee en de verzendkosten, maar dat is niet veel! Daarbij is het allemaal inzichtelijk bij het bestellen. De code is bruikbaar t/m 12 mei en kan alleen door de eerste tien mensen gebruikt worden, dus ben er snel bij! LogoHeader-witGROOT
* deze post kwam (je raad het al!) tot stand in samenwerking met Firmoo

Advertenties

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , ,

1 antwoord »

  1. Wat een coole bril zeg! Ik ben zelf niet zo van de brillen, ze staan mij ook nooit, altijd weer zo’n gedoe als ik een nieuwe zonnebril nodig heb (en dat is nogal eens… ik vergeet die dingen altijd overal)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s