Other happy stuff

Happy List April

Wow, het is vandaag al weer 1 mei. Het is een cliché maar ik gooi ‘m er toch in: wat vliegt de tijd! Ik blijf het leuk vinden om dingen waar ik blij van word te fotograferen, op te schrijven en er een lijstje van te maken. Gewoon omdat ik daar blij van word, maar ook omdat ik mezelf daardoor dwing om bewuster te leven en meer te genieten. Iedere week zo’n lijstje online zetten blijkt niet echt haalbaar, dus ik probeer het nu eens per maand. Kijk je mee naar dingen die me in april blij maakten?

 • een middagje Amstelveen voor een fototentoonstelling over Andy Warhol (met ook enkele van zijn eigen werken). I looove Andy Warhol dus dit was leuk, al is de tentoonstelling wel erg klein. Als je in de buurt ben en net als ik fan zou ik het aanraden! Kan nog tot 22 mei.
 • Netflixen op de bank met Jan en de poesjes. Current favorites zijn Daredevil seizoen 2, Modern Family en mijn eigen lievelings: Scream (ga dit kijken!)
 • ken je dat, dat je een gerecht hebt dat op dat moment je favoriet is en dat je het iedere week eet maar het liefst zelfs iedere dag? Dat had ik deze maand met Ceasar Salad. Zooo lekker!
 • een optreden van Josef Salvat. Erg fijne liedjes maakt hij!
 • de nieuwe Flow vol inspirerende quotes
 • bloesem! Lente!
 • een blogevent met twee awesome sprekers:arts en documentairemaker Ruben Terlou (zijn documentaire Langs de oevers van de Yangtze staat inmiddels bovenaan mijn watchlist) en professioneel reiziger en forever young Chris Zegers. Met die laatste had ik dus nooit zo veel, maar nu ik ‘m live heb meegemaakt ben ik fan. Ik wou dat ik zo onbevangen was. Inspirerend en gezellig, want er waren ook collegabloggers èn cocktails.
 • Snapchat. Ik heb het ineens helemaal ontdekt en snap me een ongeluk. Als je me daar ook wilt volgen, mijn username is SheelaghMairi
 • ik kocht een cactus.
 • 10 april. Mijn verjaardag! Ik gaf op vrijdag een feestje thuis, ging zaterdag naar de Tivoli om het bij Singlefeestje eens goed te vieren, en kreeg op zondag nog bezoek van mijn ouders en hun vrienden. 3 x jarig zijn in één weekend gaat je niet in koude kleren zitten moet ik zeggen…
 • ik kreeg een nieuwe camera! Ben er ontzettend blij mee.
 • weekendje met mijn schoonfamilie naar Drenthe. Inclusief boerengolf.
 • weekendje Essen voor een wedding pre-party van Duitse vrienden
 • Koningsnacht en dag. Ik ben nog steeds aan het herstellen haha!
 • een dagje SpaSereen om de maand af te sluiten

Mei, here I come! Wat waren jouw hoogtepunten? En waar heb je aankomende maand zin in? Ik ga weer enorm veel leuke dingen doen en kan niet wachten!LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Other happy stuff

2 antwoorden »

 1. Ik ben nog niet aan de snapchat, na het uitproberen van instagram was ik wel even klaar met de “plaatjes”. Ik hoor er veel mensen enthousiast over, dus misschien toch eens uitproberen. Njoy May! iMijn mei is iig goed begonnen met een weekje Portugal 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s