Food & Body

Taste Amsterdam komt eraan + winactie

Taste of Amsterdam
Lekker eten. Ik hou er zo van! Met alle foodfestivals tegenwoordig kunnen foodies zoals ik hun lol op. En nu komt er weer een aan: restaurantfestival Taste Of Amsterdam! Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven.

Taste of Amsterdam – restaurantfestival Amstelpark
Hou je net als ik van lekker eten en ben je een echte foodie of wil je gewoon een gezellige tijd beleven met vrienden en familie… dan ben je bij Taste of Amsterdam op de juiste plek! Taste of Amsterdam vindt plaats vanaf donderdag 2 juni t/m zondag 5 juni en heeft voor ieder wat wils. Voor kinderen bijvoorbeeld biedt Taste of Amsterdam Taste of Kids!

Er is niet alleen veel te proeven  maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment! Ook kun je Taste mee naar huis nemen door allerlei producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers op onze markt.

Taste of Amsterdam – mijn tips
Een paar maanden geleden bezocht ik the Taste of Holland, het zusje van Taste of Amsterdam dat in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden. Dat was al heerlijk, maar met dit fijne lenteweertje en in de openlucht wordt het vast alleen maar leuker! Ik zag al een paar namen terugkomen die ik herkende van de vorige keer.

Zoals VERZET van de Britse chef Justin Brown, die mee deed aan Masterchef the Professionals bij de BBC. Justin woont in Amsterdam met zijn vriendin en begon een pop-up restaurant in Nederland met de naam VERZET. De letterlijke betekenis van ‘verzetten’ past precies bij datgene wat Justin doet VERZET verplaatst zich namelijk door heel Nederland. Justin werkt veel met truffel, en dat smaakt fantastisch. De Grill on Wheels van Julius Jaspers is een aanrader voor alle carnivoren onder ons. Ook mijn favoriete worsten van Monsieur Saucisson uit de Rotterdamse Markthal vindt je op Taste. En limonadesiroop van Agroposta (probeer de lavendel!). Verder ga ik natuurlijk voor een lekker oestertje met een witte wijn. Het water loopt me in de mond! Benieuwd naar wie er allemaal nog meer op Taste of Amsterdam staat dit jaar? Bekijk hier de plattegrond van Taste of Amsterdam 2016!

Openingstijden Taste 2016:

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Wil je naar Taste? Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven. Like mijn Facebookpagina en laat een reply achter, en ik laat donderdag 2 mei weten wie de gelukkige winnaars zijn. LogoHeader-witGROOT

Advertenties

8 antwoorden »

  1. Wie wil er nou niet smullen in Amsterdam? ik wil in ieder geval, zou een vriendin meenemen die altijd honger heeft haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s