Happiness

Happy List mei

Het is al weer juni! Mei is zo ontzettend snel voorbij gevlogen, niet normaal. Ik realiseer me dat ik dit in mijn laatste paar lijstjes ook al schreef, maar goed, dat maakt het niet minder waar. Het lijkt wel of de tijd iedere maand sneller gaat. Voor ik het weet ben ik met pensioen op deze manier… Anyway, ik blijf het leuk vinden om mijn leven te fotograferen, leuke dingen op te schrijven en er een lijstje van te maken. Gewoon omdat ik daar blij van word en omdat ik mezelf daardoor dwing om bewuster te leven en meer te genieten. Kijk je mee naar dingen die me in mei blij maakten?

 • zomerse temperaturen met barbecues, vrienden en gezelligheid
 • naar John Cleese in de Tivoli met mijn vader. Hilarisch!
 • oesters. Ik doe aan de lijn en ongeveer het enige dat ik onbeperkt mag eten zijn oesters. En laten dat nou net mijn lievelings zijn!oesters
 • naar het theater: Advocaat van de duivel (naar de film Devil’s Advocate met Keanu Reeves en Al Pacino)
 • zelf parfum maken (Molecule 1) naar recept van Serena van Beautylab. Heerlijk luchtje is het, ik krijg er aardig wat complimenten over
 • shoppen in Arnhem. Best een leuke stad, en ik ben twee paar schoenen rijker 🙂
 • lezen in 1q84 van Murakami. Wat een fantastisch boek. Ga het lezen!IRN BRU
 • IRN BRU. Alleen in Schotland te koop en gewoon het allerbeste frisdrankje dat er is
 • vrijgezellenfeest van vriendinnetje Mel met suppen, een boottocht en een hilarische avond in de stad
 • weer een stuk van het Pieterpad lopen met mijn gezellige buurvrouwen (en daarna heel veel eten en drinken)
 • een weekendje Dundee voor mijn blog. Schotland voelt voor mij altijd een beetje als thuiskomen, en daarnaast heeft Dundee me enorm positief verrast, maar daarover later mee. En wat heb ik een lol gehad met mijn reismaatjes Henriëtte, Isabel en Denise.Sheelagh in Dundee
 • promotie op mijn werk! Ik deed al veel werkzaamheden van een accountmanager maar nu is het ook officieel. Ik ben as we speak druk met het kiezen van een nieuwe leaseauto. Ik ben aardig verknocht aan mijn Volkswagen Up, maar voor de afstanden die ik als accountmanager afleg is wat meer comfort wel lekker…Tips?
 • nieuwe make-up geshopt bij Boots in Schotland. Soap & Glory is een van mijn favoriete merken voor zowel make-up als verzorgings- en doucheproducten maar helaas niet in Nederland te koop…POWder Soap & Glory
 • pasta eten bij Spaghetteria
 • ouderwets gezellig borrelen en gek doen met vriendinnetje Cynthia
 • Snapchat. All day, all night 🙂
 • door mijn vriend Chaim gebrouwen bier drinken in Café Olivier bier van brouwerij stuntman

Verder deed ik veel leuke dingen met vrienden, familie en schoonfamilie en werkte ook nog eens keihard. Het is dat ik het vreselijk vind om work hard, play hard te zeggen maar anders… Hoe was jouw mei? Net zo action packed en gezellig als die van mij hoop ik!

Juni ziet er voor mij nu al weer goed uit. Lekker weer en allerlei leuks in het vooruitzicht zoals een weekendje Berlijn en een bruiloft van goede vrienden. LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Happiness

Getagd als:

3 antwoorden »

 1. Hoe was The devil’s advocate? Ik wilde hem ook in het theater zien maar op dat moment had ik wat anders toen hij bij ons kwam (en met Waldemar, hoe kan ik dat nu moeten missen!??). Ben heel erg benieuwd.
  En ja mmm oesters, genieten!

  En als laatste: gefeliciteerd met je promotie! Ik kan een Audi A4 aanraden. Rijdt heerlijk. Ik mis die auto nog bijna elke dag hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s