Fashion & zo

Over promotie, een serieuze zakenvrouw zijn en nieuwe schoenen

Even bijkletsen. Want naast leuke tripjes maken en bloggen doe ik natuurlijk nog veel meer. Full-time werken bijvoorbeeld. Je kon het al lezen in mijn laatste happy list: ik heb sinds 1 juni een nieuwe baan!

Ik werk nog voor hetzelfde (toffe!) bedrijf maar mijn functie is veranderd. Ik ben nu accountmanager, wat o.a. betekent dat ik veel onderweg ben en veel op bezoek bij klanten ga. Mijn auto en Spotifylijst met lievelingsmuziek worden dus mijn nieuwe beste vrienden 🙂 Ik zal mijn trouwe Volkswagen Up  binnenkort inruilen voor een wat groter en comfortabeler exemplaar.

Maar niet alleen mijn auto, ook mijn garderobe is aan een update toe. Vind ik dan. Er is geen slecht excuus om te shoppen toch? De laatste jaren werkte ik vooral veel op kantoor, maar nu ik meer naar klanten ga vond ik dat een goede reden om weer eens in wat nette items te investeren in plaats van een paar Nike’s. Daar heb ik er inmiddels meer dan genoeg van. Alhoewel, is er zoiets als genoeg Nike’s? Anyway, in Berlijn ging ik even langs bij mijn favoriete winkel COS, waar ik een fijn nieuw jurkje en een mooi truitje shopte. En stiekem had ik trouwens al best wat business-proof jurkjes en outfits in de kast hangen…

Nu nog een paar nieuwe schoenen. Altijd belangrijk. Klassieke zwarte pumps mogen als je het mij vraagt niet ontbreken in de schoenencollectie van iedere zichzelf-respecterende zakenvrouw (ik gniffel stiekem een beetje terwijl ik dit typ. Echt, ik neem mezelf niet te serieus). En toch had ik ze niet! Bij Sacha vond ik dit paar zwarte naaldhakken. Ze zijn nejes, lopen best lekker en ik vind ze ook tijdloos. Hier durf ik wel mee naar een afspraak, maar ook op vrijdagavond in de kroeg of bij cocktails kunnen ze prima.  zwarte pumps SachaKortom: ik ben blij met mijn nieuwe schoenen! De eerste afspraak waarnaar ik ze droeg was alvast succesvol, dus dat belooft wat voor de toekomst 😉LogoHeader-witGROOT*deze post is een samenwerking met Sacha

Advertenties

9 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s