Duitsland

Berlijn

Berlijn. Met je groene parken. Je toffe streetart.  Je vriendelijke mensen. Je fietsen, je zon, je Spree, je worsten, je biertjes. Je architectuur. Je rijke geschiedenis en de manier waarop je hier mee omgaat. Iedere keer dat ik je bezoek word ik weer een stukje verliefder op je en ontdek ik meer leuke nieuwe plekken.

Van biertjes en nacho’s bij White Trash in Kreuzberg, rommelmarkten bezoeken op zondag op het terrein van RAW Gelände in Friedrichshain, wandelen langs de East Side Gallery, cocktails in de Monkey Bar in West-Berlijn met uitzicht op de Kurfürstendamm en de Tiergarten tot karaoke in het Mauerpark in Prenzlauerberg: alles is even leuk.

Nu ik weer thuis ben mis ik je! Berlijn, ik hoop je snel weer te zien. RAW Gelände BerlinIMG_1589RAW Gelände BerlinBrandenburger Tor BerlinMarx & Engels AlexanderplatzHolocaust Monument BerlinPotsdamer Platz Sony CenterCapital Beach BerlinCapital Beach BerlinBearpit Karaoke Mauerpark BerlinNacho's White Trash Fast FoodEast Side Gallery BerlinWhite Trash Fast Foodbreakfast Neni BerlinBen jij ook zo’n Berlijnfan? Heb je nog tips voor mijn volgende bezoek? Of ga je zelf binnenkort? Lees dan ook mijn post over 5 manieren om je een echte Berliner te voelen! Ik kan al niet wachten om weer die kant op te gaan! LogoHeader-witGROOT

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s