Happiness

Happy List juni

Het is al weer juli! Juni was ontzettend druk, maar leuk. Ik blijf het leuk vinden om mijn leven te fotograferen, leuke dingen op te schrijven en er een lijstje van te maken. Gewoon omdat ik daar blij van word en omdat ik mezelf daardoor dwing om bewuster te leven en meer te genieten. Kijk je mee naar dingen die me in juni blij maakten?

 • een bezoekje aan de kapper
 • een etentje op stand met Laurien
 • het kopen van een huis! Aaah! (binnenkort meer)
 • een weekend Berlijn met Jan
 • de bruiloft van mijn vriendin Melanie
 • nieuwe schoenen
 • een theatermarathon van Borgen. 10 uur is lang, maar het was ontzettend de moeite waard
 • het pensioensfeest van mijn vader
 • een nieuw jurkje en shirt van mijn favoriete winkel COS
 • worteltjes en erwtjes uit eigen tuin
 • ik mocht een nieuwe zonnebril uitzoeken bij online opticien Ziezie en koos voor het Ray Ban model Erika. Ze hebben daar echt een enorm assortiment aan Ray Bans! Mijn rode wayfarer van Ray Bankocht ik in New York en heb ik inmiddels al weer acht jaar, hij is aan z’n tweede paar glazen en wordt tegenwoordig vooral veel gedragen door Jan. De hoogste tijd voor een nieuwe dus. Wat ik belangrijk vind in een zonnebril is dat ‘ie niet te zwaar is, goed verduisterende glazen heeft en natuurlijk het belangrijkste: hij moet leuk staan! De Erika heeft een elegant maar toch sportief uiterlijk, precies zoals ik zelf ben 😉  Ook belangrijk: hij is totaal iets anders dan de Ray Ban die ik al had. Ik hou wel van wat afwisseling!Ray Ban Erika Ziezie
 • de laatste twee afleveringen van Game of Thrones. OMG!
 • een etentje bij Sea Salt Saloon in Utrecht. Leuke plek met lekker eten!
 • dansen in de Dikke Dries
 • de poesjes. Altijd weer de poesjes!
 • ons tuintje gezellig in bloei
 • nieuwe nagellak van OPI
 • lunch, shoppen en bijkletsen met blogmaatje Lindsay
 • Urban Outfitters is geopend in Utrecht. Oh, ik ben zo erg te oud voor bijna alles in die winkel! Ze hebben er wel leuke kaarten 🙂Urban Outfitters Utrecht kaart

Verder werkte ik veel en maakte ook Netflix overuren. Dat krijg je met dat slechte weer… Ik keek de serie Happy Valley waarover ik had gelezen in een blog van Marcella en was fan. Aanrader voor als je bijvoorbeeld The Fall leuk vond en nog wel wat meer depressing tv kunt gebruiken 😉 Ook begon ik met Orphan Black. Aanrader.

Hoe was jouw juni? En wat zijn je plannen voor deze maand? Juli wordt bij mij ook weer leuk. Ik ga op vakantie naar Toscane, maar dat is pas aan het einde van de maand. Tot die tijd eerst nog even knallen! LogoHeader-witGROOT

 

 

Advertenties

Categorieën:Happiness

2 antwoorden »

 1. Een huis gekocht, gefeliciteerd huiseigenaar! Juli wordt voor ons een toffe maand: We gaan namelijk verhuizen want we hebben ook een huis gekocht. Dat is alweer maanden geleden, maar eindelijk krijgen we dan deze maand de sleutel van onze casa. Kan niet wachten! Veel plezier alvast in Toscane, altijd een goed idee om naartoe te gaan 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s