Food & Body

Eten in het park met Deliveroo

Zwoele zomeravond in het park

Kleedje, wijntje, zonnetje, mijn beste vrienden. Schoenen uit en lekker met mijn blote voeten in het gras. Alles wat ik nodig heb voor een avondje chillen in het park. Tot ik honger krijg…

Gelukkig is daar Deliveroo.  Deliveroo ken je wellicht al: ze bezorgen op de fiets eten in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Vanaf deze zomer is de delivery service verder uitgebreid: Deliveroo bezorgt in het park. De beste gerechten uit de buurt worden tot op het picknickkleed afgeleverd. Van het Vondelpark in Amsterdam, het Griftpark in Utrecht tot aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Klinkt ideaal toch? Dit moet ik uitproberen!Deliveroo in het parketen in het park Deliverooeten in het park Deliverooeten in het park Deliveroo

Eten bestellen in het park met Deliveroo

Ik zit lekker in het Griftpark, vlakbij mijn huis, te borrelen met vriendinnetjes Marthe en Marlies. Na even overleggen waar we zin in hebben doe ik een bestelling in de app bij de Sea Salt Saloon. Als je dat nog niet kent: ga er heen. Het is een erg fijn en betaalbaar Utrechts visrestaurant. We gaan voor twee dozijn Ierse Tara oesters (we loooove oesters!) , een schaal met allerlei lekkere (koude) visgerechten en frietjes. En nu maar wachten. Nog maar een wijntje dan!
Deliveroo in het park

Handig: voor je gaat bestellen zie je precies hoe lang het zal gaan duren per restaurant. Als het bij jouw eerste voorkeur te lang duurt en je hebt honger kun je dus gewoon een ander kiezen. Dit vind ik echt één van de handigste dingen van Deliveroo. Hoe vaak ik niet al anderhalf uur op sushi heb zitten wachten bij een reguliere bezorgservice… Achteraf had ik dan soms liever iets anders gegeten!

Je kunt precies volgen hoe het met je bestelling gaat: vanaf het moment dat ze de bestelling doorgeven, gaan klaarmaken, de bezorger onderweg is het op te halen en onderweg naar jou gaat. In dat laatste stuk kun je de bezorger zelfs volgen via GPS tracking. Erg grappig! Tot de minuut nauwkeurig werd onze bestelling bezorgd, al was er nog even lichte paniek toen we op de tracker zagen dat de bezorgster even de verkeerde kant op fietste. Deliveroo in het parkDeliveroo in het park

En nu maar smullen! De oesters waren al opengemaakt (handig, want ik ben daar niet zo’n held mee) maar wel keurig rechtop gehouden zodat ze nog perfect waren. De visschotel was jummy zoals altijd en de frietjes nog warm. Ik ben meer dan tevreden over deze manier van bestellen en ga dit zeker vaker doen! Deliveroo in het parkDeliveroo in het park

Het wordt de komende week nog heerlijk weer. Zin in een avondje park? Ik kan je zeker aanraden de park delivery service eens te proberen! Thuis uit eten met Deliveroo is trouwens ook een aanrader, dat probeerde ik al eerder en schreef er hier over. LogoHeader-witGROOT

NB Ik ben uitgenodigd door Deliveroo om de park delivery service te proberen, maar deze blogpost bevat mijn eigen mening over de dienst.

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s