Happiness

Even bijbloggen!

Zo. Daar ben ik weer. Mensen die mijn blog vaker lezen is het vast opgevallen dat er de laatste tijd wat minder nieuwe posts verschijnen dan je van me gewend bent. Gaat het wel goed met me? Jahoor. Ben ik druk? Ja. Maar goed, wie is dat niet…

Tijd om eens te laten zien waar ik de laatste weken allemaal mee bezig ben geweest. Mijn blogmaatje Lindsay heeft op haar blog wekelijks de rubriek ‘bijbloggen’ en die term heb ik voor het gemak even van haar geleend. Voor vandaag dan, een wekelijks ding zal dit denk ik niet worden. Kijk je mee?

Verhuizen

Je hebt het vast niet gemist, ik wijdde er inmiddels al meerdere blogs aan, maar inmiddels zijn wij verhuisd! Van het centrum en vlakbij mijn favoriete restaurantjes en vriendinnen naar Hoograven, een wijk die wat verder weg ligt en eigenlijk ook iets minder knus en gezellig is. Maar daar krijgen we wel heel wat voor terug: ruimte! Inmiddels wonen we hier drie weken en alles is zoals ik het al maanden voor me zag. De locatie is nog even wennen maar ook dat gaat al beter. Met de fiets sta ik alsnog binnen tien minuten in het centrum dus ik mag niet klagen. Vooral blij ben ik met ons stukje urban jungle in de eetkamer en onze nieuwe eettafel. Maar ook de woonkamer is al lekker ingericht met een mooi nieuw kleed. Love it!

 Weekendje Leuven

In maart van dit jaar was ik voor de eerste keer in Leuven met bestie Laurien en dat was leuk! Ik vond het dan ook niet bepaald erg om afgelopen weekend met mijn jaarclub weer een weekend die kant op te gaan. We shopten, borrelden, dansten en sjansten wat af. Misschien heb je al iets voorbij zien komen op mijn Instagram? We hebben ook nog aardig wat van de stad gezien èn een escaperoom gedaan. We hadden gewoon nog 4 minuten over! Dit was mijn vierde escaperoom en pas mijn eerste ontsnapping. Oeps. Ik vind het wel echt superleuk om te doen! De volgende escaperoom staat dan ook al weer gepland, en dan ontsnappen we vast weer. The only way is up toch?

Sporten

Vorig jaar beklom ik met mijn collega’s de Mont Blanc (daar kun je hier meer over lezen) èn zijn Jan en ik getrouwd. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat ik fit was. Maar na de Mont Blanc expeditie en mijn huwelijksreis was mijn motivatie om te sporten weg. Ik was er klaar mee en kon het niet meer opbrengen om te gaan hardlopen of bootcampen. Voor mijn werk zit ik veel in de auto en beweeg ik weinig. Soms stap ik ’s ochtends voor de deur in de auto naar mijn werk, en als ik dan ’s avonds thuiskom heb ik nog geen 500 stappen gezet die dag. Niet oké, en mijn slanke lijn had er ook onder te lijden, in die zin dat mijn lijn (helemaal) niet (echt) meer slank te noemen was. Tijd om in actie te komen!

Ik begon een paar weken geleden dus weer met hardlopen met behulp van de Start to Run app van de gezellige Evi en ben inmiddels bij les 13. Dat gaat al lekker! Daarnaast heb ik thuis wat yoga gedaan, doe ik iedere dag push ups, planks en buikspieroefeningen en stelde een vriend voor om af en toe samen te gaan bootcampen. Sporty Sheel is back en I love it, ik voel me meteen veel lekkerder! Nu ik weer meer sport eet ik ook meteen een stuk bewuster, en dat merk ik. Al mag het me wel wat sneller gaan. Ik zou willen dat ik meteen een topconditie had, maar dat kan natuurlijk niet… Anyway, ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen door gezonder te eten en te bewegen. #Sheellovestorun #sportySheel #BAM

Oktoberfest

Jan werkt in het Duitse restaurant in Utrecht Kartoffel, en daar organiseren ze eens per jaar een Oktoberfest. Ook dit jaar was ik weer met een hele groep vrienden van de partij en was het weer een groot feest met literpullen bier, livemuziek, worsten en gezelligheid. Het èchte oktoberfest in München staat nog steeds op mijn lijstje. Volgend jaar maar eens voor gaan!

Nieuwe auto

Ik geef niet veel om auto’s, maar voor de vele honderden kilometers die ik per week als accountmanager rij was de Volkwagen Up toch wat klein en niet echt supercomfortabel. Ik mocht een nieuwe auto kiezen en koos voor een fijne comfortabele bak met een fijne prijs: een Peugeot 308 SW. Hij rijdt heerlijk en heeft meer dan genoeg plek. Die achterbak. Wauw. Afgelopen weekend reden we met z’n vijven in mijn auto naar Leuven en er was nog meer dan genoeg plek voor meer bagage. Ik ben fan van mijn ‘grotemensenauto’!

Netflix enzo

Door een foutje van Telfort hadden wij de afgelopen 3 weken geen internet en tv. Boehoe, geen Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt of Netflix & chill voor mij. Ik was aangewezen op de paar dvd’s die de verhuizing nog overleefd hebben (het meeste is naar de kringloop gegaan) en keek de X-Men films, golden oldie The Faculty en een serie die nog op mijn computer stond maar ik nog niet gekeken had: Outlander. Aanrader als je een vrouw bent, van romantiek, een historisch tintje, Schotland en lekkere mannen houdt (check!). Gelukkig is internet inmiddels weer aangesloten dus ik kan weer gaan bingen op de bank met mijn laatste verslavingen Downton Abbey en Under the Dome.  Ik zag trouwens dat er ook weer nieuwe afleveringen van the Fall zijn. Jamie Dornan, hmm. Die staat dus ook weer op het lijste dit najaar. Heb je nog andere serietips voor me? Ik hoor ze graag!

Oké, nu ben je weer een beetje op de hoogte van alles waar ik mee bezig ben (geweest). Wist je trouwens dat mijn blog vorige week vier jaar (!) bestond. Al vier jaar doe ik hier op mijn eigen webplekje (bah, vies woord wel) alleen maar wat ik zelf leuk vind en dat bevalt me nog steeds helemaal prima. De komende tijd komen er dus weer meer blogs online! LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Happiness

Getagd als:, , , ,

5 antwoorden »

  1. Ik wist dat je druk bent geweest de afgelopen tijd, maar als ik het zo allemaal in 1 blog lees zie ik pas hoé druk! En je woont dan niet meer in je fijne oude buurt, maar wel op 5 minuten fietsen van mij. Dat is ook wat waard toch? 😉

  2. Oooo drie weken geen internet… Dat zou een complete ramp zijn hier… Hahaha… Nu werk ik ook vanuit huis natuurlijk dus ja dat is dan misschien wat anders. Maar Netflix zou ik ook wel degelijk missen. Zucht… En wow vier jaar alweer. Dat is een respectabele tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s