Other happy stuff

Mijn week 46

Eén van de dingen die ik op de een of andere manier het liefst lees op andere blogs zijn weekoverzichten. En ja, ook als ik de blogger in kwestie niet persoonlijk ken. Ik vind het heerlijk om een kijkje in iemand leven te krijgen dagboekstyle.

Vandaar dat ik het zelf ook weer eens doe. Ik had een leuke, drukke week namelijk. Kijk je mee?

Maandag begon mijn week met een drukke werkdag. Op maandagochtend hebben we altijd om 8 uur een stand-up meeting, waarbij ik en mijn collega’s met elkaar delen wat we die week allemaal gaan doen en bespreken hoe we elkaar daar eventueel mee kunnen helpen. 8 uur is wat vroeg, vooral als je geen ochtendmens bent, in Zwolle werkt, èn in Utrecht woont, maar ach. Het blijft een leuk begin van de week!

Verder heb ik het afgelopen half jaar een training gevolgd bij Schouten & Nelissen: Doeltreffend zelfmanagement, en op maandagmiddag was hiervan de laatste bijeenkomst in Utrecht. Helaas regende ik nat tijdens de fietstocht erheen, maar ik maakte wel eindelijk weer eens een liftselfie. Altijd een goed idee!

Thema’s als je waarden en ambities, timemanagement en zelfontwikkeling stonden centraal en ik heb het echt een superinteressant half jaar gevonden waarin ik veel over mezelf heb geleerd. Ook ga ik de komende tijd nog verder aan de slag met de boeken en alle stof. Wat leuk was: in de allereerste bijeenkomst moesten alle deelnemers kort hun eerste indruk opschrijven over alle anderen. Dingen die bij mij genoemd werden waren o.a. roze, hockey, zeilen, katten, en moeder. Sommige zaken heb ik een stuk meer mee dan anderen haha! Gek wat een eerste indruk doet…

In de laatste bijeenkomst moesten we onze 11e indruk geven (het was de 11e bijeenkomst) en iedereen een compliment geven over iets wat je bij die persoon had gezien. Een mooie afsluiter!

Na de training fietste ik meteen door naar de stad, waar ik in Tivoli naar een concert van the Slow Show ging. Wauw, wat een prachtige muziek en wat een goed optreden, I love it!

Dinsdag was niet zo boeiend eigenlijk. Ik werkte en ’s avonds liep ik een stuk hard met Evy. Ik zit nu bijna aan de 5 kilometer en het gaat echt zo lekker! Toen ik thuiskwam heb ik nog een bootcamp-achtig parcourtje gedaaan in huis met squats, planks, buikspieroefeningen en alles. Ik sportte de laatste weken veel buiten maar vind het nu iets te koud worden… Tijd voor een sportschoolabonnementje!

Op woensdag ging ik zowaar weer naar een concert, en deze keer reisde ik af naar de Ziggo Dome voor Bastille! Echt, normaal ga ik niet vaak naar concerten maar deze week had ik er eigenlijk 3 (!). Ik zou namelijk donderdag ook naar Tom Odell gaan maar die is gelukkig verplaatst naar 1 december… Ik had echt een fantastische avond bij Bastille, ik hou van hun muziek en vond ze live verrassend goed. En er waren ook toffe visuals!

Op donderdag was ik wel klaar met uithuizigheid, en na een prima werkdag plofte ik thuis op de bank, maakte mijn favoriete risotto met wijn, prei, paprika en geitenkaas voor mezelf en keek twee afleveringen van Expeditie Robinson. Wat een fijn programma is dat toch. En zucht, ik wil stiekem ook gewoon op een onbewoond eiland zitten nu… Om nog een beetje warmte en licht te creëren stak ik lekker veel kaarsjes aan.

Wat is de week voorbij gevlogen, tijd voor weekend! Op vrijdag worden er altijd de nodige memes en gifjes doorgestuurd die met het weekend te maken hebben. Iedereen is weer toe aan een avondje stappen na een drukke week 🙂 Vanavond vierde bestie Marlies haar verjaardag met een etentje en borrel dus dat kwam goed uit. Ik was vroeg klaar met werken dus heb haar nog even geholpen met de voorbereidingen van een heerlijk feestmaal met couscous met heerlijke groenten, gehaktballetjes en allerlei salades en smeerseltjes. Smullen! En na het thuis borrelen gingen we nog even de stad in en dansten in de Hofman en de Dikke Dries. Ik hield het soort van netjes en was om 3 uur thuis. Yeah!

Zaterdag sliep ik lekker uit, en Jan was ook vrij. We zijn samen even naar Amsterdam gereden om bij Jans broertje en schoonzus een kerkbank op te halen die zij nu in huis hadden staan, maar waar ze eigenlijk geen plek meer voor hadden. En hij leek ons wel leuk voor in de eetkamer, dus aldus geschiedde. Het was nog best lastig om ‘m in de auto te krijgen en er mee te rijden, maar hij staat er mooi bij inmiddels!

Daarna was het tijd voor een etentje bij vrienden. Toen ik voor het eerst na mijn studententijd echt op mezelf woonde in een studio’tje bij het Griftpark hier in Utrecht had ik hele gezellige buren die ik nog steeds vaak zie en spreek, en het was nu tijd voor een burenetentje. Mijn directe buurvrouw (al was ik met haar al jaren bevriend), mijn onderbuurman en de buurvrouw daaronder: we zien elkaar nog regelmatig, vooral in de zomer. Onderbuurman Bas en zijn vriendin hadden een heerlijk kreeftendiner bereid met allemaal gangen met, je raad het al, kreeft. Ik hou toch zo van kreeft, manman. Ik kan het iedere dag wel eten, je kunt me er echt voor wakker maken! We dronken er gezellig wat wijntjes bij. Na het etentje ging ik nog even langs bij Jan op de zaak waar een afscheidsfeestje gaande was voor een collega, en ik nog een biertje en wat shotjes schnaps dronk. Oeps. Weer was ik rond 3 uur thuis…

Zondag sliepen we weer uit, en dat was ook wel nodig. Ik had nog het plan om te gaan sporten, maar het weer gecombineerd met een katertje hield ons thuis op de bank met Under the Dome en Downton Abbey. We hebben nu nog één aflevering van Downton Abbey te gaan en ik ben zo benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren. Ik vind het echt een heerlijke feel good serie, ik ga denk ik serieus weer aan seizoen 1 beginnen zodra het erop zit 🙂 Verder deden we niet veel, wel maakten we nog hachee. Hmm, het hele huis rook ernaar en na uren pruttelen smaakte het goddelijk!

Dat was mijn week. Het was weer leuk 🙂 Benieuwd wat komende week allemaal gaat brengen, maar ik verwacht dat het een stuk rustiger is, met meer tijd voor sporten en op de bank hangen. Oh, en ik wil heel graag naar Fantastic Beasts deze week. Een fijne week gewenst!LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Other happy stuff

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s