Happiness

Happy list januari

De kop is er af. 2017 is begonnen, januari zit er op! Als fan van gezelligheid en lekker eten bevalt de decembermaand mij altijd prima met Sinterklaas, kerst en allerlei andere gezellige zaken. Zodra januari aangebroken is ben ik eigenlijk wel weer klaar met de winter. En het duurt dan nog zo lang! Maar ach, ik maak er maar het beste van. En dat is afgelopen maand goed gelukt, want ik deed allerlei leuke dingen. Kijk en lees je mee?

Ik…

 • shopte nieuwe schoenen. Ik ben in love met mijn nieuwe grijze suede enkellaarsjes!
 • vierde (erg laat, I know) Sinterklaas met mijn buurvrouwen inclusief het traditionele gourmetten en kreeg van buuf Radha een lief kettinkje dat symbool staat voor de vriendschap van ons drieën. Lief!
 • ging schaatsen. Helaas nog niet op natuurijs maar gewoon op de Vechtsebanen met blogmaatje Henriëtte, haar (en inmiddels ook een beetje mijn) vriendin Sofia en mijn roomie Marlies. Marlies logeert tijdelijk bij ons tot haar eigen huis word opgeleverd en dat is heul gezellig. Lekker samen koken, nagels lakken, Netflixen en spelletjes spelen. Enne, wat betreft dat ijs: hopelijk komt er later deze winter nog een natuurijsmoment!
 • ging naar de bioscoop en zag Lala Land, wat een topfilm!
 • had een sjieke nieuwjaarslunch met vriendinnetjes bij de Watertoren
 • waaide uit op het strand van Noordwijk op een heerlijk zonnige dag
 • deed een poging Netflix uit te spelen en keek o.a de series Shooter, Stranger Things en Modus. Aaanraders!
 • had een goede en succesvolle start van het jaar op werkgebied. En nu zo door!
 • bezocht samen met bestie Laurien haar ouders in Twente. We gingen wandelen in een prachtig winters landschap en hingen in een boom. En er werd gegourmet!
 • ging dansen in de Tivoli en ook een avondje ouderwets in de Dikke Dries
 • lunchte en kletste bij met vriendinnetje Fem die op bezoek was vanuit Singapore
 • werkte een dagje (voor het eerst in mijn leven!) in de horeca en dat ging best goed!
 • boekte een vakantie! Yeah! Na maanden vooral veel thuis te zijn geweest en me meh te voelen heb ik weer zin in van alles. En ook om er dit jaar lekker vaak op uit te gaan. In maart staat de eerste vakantie gepland: een weekje roadtrippen door Portugal met Jan. We beginnen in Lissabon, en via twee tussenstops eindigen we in Porto. Verder zijn er plannen om van de zomer een paar dagen in Moskou door te brengen, en in oktober willen we dan naar Japan (!) #zinindetoekomst
 • ging ontbijten bij Ted’s all day brunch, nieuw in Utrecht. De French toast was jummy
 • ontdekte de spelletjes Ligretto en Linkee. Echt, ga dit spelen!
 • deed met een superleuk (en blijkbaar erg slim) team mee aan de pubquiz in het Gegeven Paard en we werden eerste van 33 teams! #winning
 • kocht kaartjes voor the Killers! Op 8 juli speelt mijn favoriete band in Hyde Park in Londen en ik ga erheen! Uiteraard met een weekendje Londen eromheen. De laatste keer dat ik in Londen was is al weer bijna tien jaar geleden, en ik kan niet wachten om deze fijne stad samen met Jan opnieuw te gaan beleven
 • begon weer met hardlopen na een blessure, fijn! Ik ga al weer als een malle… En daarnaast sport ik wat af achter m’n laptopje met behulp van YouTube
 • ontdekte luisterboeken en luister momenteel ieder vrij moment naar Harry Potter 🙂 In de auto, in bad, voor ik ga slapen… Ik ben inmiddels bij boek 4.
 • spendeerde vier uur (!) bij de kapper voor een nieuwe look en zie er nu very awesome uit.

Dat waren ze, mijn blije hoogtepuntjes van de maand. Hoe was jouw januari? En wat staat er bij jou op de planning voor de komende tijd? Ik kijk voor de maand februari vast uit naar gezellige etentjes met vrienden, het feit dat Jan en ik vijf jaar samen zijn en dit gaan vieren met een sjiek etentje en een cursus bloemschikken van Bloomon. En wat er verder allemaal gebeurt merk ik wel. Ik probeer mijn agenda niet meer zo rammend vol te hebben en dat werkt erg prettig. Zo heb ik ook eens tijd voor (semi)spontane ontmoetingen.

Een fijne februari gewenst!LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Happiness

Getagd als:, ,

1 antwoord »

 1. Leuke maand lady! En toffe reisplannen! De roadtrip Portugal & reis door Japan staan beide al jarenlang op mijn wishlist. Lijkt me zo gaaf! Maar eerst gaan we dit jaar naar Sevilla & Ronda en IJsland. Superveel zin in!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s