Happiness

Happy list maart

Jaa, ik ben er nog! In februari zette ik weer wat blogs online, maar de afgelopen maand was het weer stil hier… behalve mijn overzichtje van de leuke momenten van februari schreef ik om precies te zijn nul blogs. Ik blijf er een beetje mee worstelen…mijn blog is al jaren mijn ‘kindje’, mijn plek op het internet waar ik alleen doe wat ik zelf leuk vind. En dat best wel wat mensen meelezen maakt het alleen maar leuker. De laatste tijd heb ik alleen niet echt zin en energie om aan mijn blog te besteden. Mijn baan is druk en mijn sociale leven ook. En dan moet er ook nog gesport worden en ga ik af en toe op vakantie…#zwaarleven

Anyway, ik haal er gewoon nog uit wat ik zelf leuk vind, het moet niet als (nog) een verplichting voelen. Op dit moment heb ik gewoon alleen zin om mijn maandoverzichtjes te schrijven. Lekker overzichtelijk! Dit waren mijn fijne momenten van maart. Leuk als je die van jou met me deelt! Ik…

 • hielp met verhuizen van roomie Marlies die nu op een prachtige plek in Utrecht woont.
 • werkte hard en reed het hele land door voor afspraken
 • ging naar de Mac. En het bleef niet bij één keer. Oeps.
 • ging naar de bioscoop. Ik zag Demain tout commence (janken!) en Beauty and the Beast (genieten! jeugdsentiment)
 • las en luisterde aardig wat boeken. Hex van Thomas Olde Heuvelt begon goed maar eindigde zo goor en naar dat ik er nog vaak rillend aan terugdenk, geen aanrader wat mij betreft… Verder lees ik Sapiens – a brief history of humankind van Yuval Harari, en ben ik nu bezig in Achter gesloten deuren van B.A. Paris. Ik vind de hoofdpersoon wel erg slachtofferig en ben tot nu toe nog geen groot fan maar wie weet komt dat nog. Iemand nog leestips voor me? Ik hoor ze graag!
 • kookte lekker voor mezelf! O.a. een sushibowl, mijn shakshuka en good old chili (al noem ik die dan Sheeli) stonden op het menu
 • kocht matching Casio horloges samen met Jan. Love it!
 • hoogtepuntje van de maand was onze vakantie naar Portugal! In een week gingen we met een huurauto van Lissabon naar het kustplaatsje Foz do Arelho, studentenstad Coimbra om uiteindelijk in Porto te eindigen. We genoten van een heerlijk zonnetje, lekker eten, wijntjes en biertjes op terrassen, de fijne omgeving en elkaar. En het fijne: we namen het mooie weer mee terug naar huis. Laat die zomer maar komen, ik ben er klaar voor!
 • bracht een bezoekje aan het tuincentrum. Ik kocht een pannenkoekplant (pilea) voor binnen en de hele tuin staat nu ook vol planten. Kan niet wachten tot alles een beetje gaat groeien en bloeien!
 • had een geweldig leuke avond met mijn besties bij Feestival in Tivoli. Er was o.a. een ballenbak, een springkussen en optredens van Rondé en Broederliefde, maar het hoogtepuntje was toch wel de karaokezingende toiletjuffrouw. Hartjes en confetti voor mijn vriendinnen en deze awesome avond!

Nu komt april er al weer aan en ben ik BIJNA JARIG (10 april)! Noem het kinderachtig, maar ik vind dus bijna niets leuker dan jarig zijn en kan niet wachten. Zelfs al word ik dan 33. Boohoo.

Ik wens je een hele fijne aprilmaand toe met veel leuke kleine en grote dingen!LogoHeader-witGROOT

Categorieën:Happiness

Getagd als:, , , ,

3 antwoorden »

 1. Oh, jullie namen ’t mooie weer mee! Bedankt 😉 Lekker dat jullie in Portugal waren. Jullie reis staat nog hoog op mijn wishlist. Demain tout commence is echt een gave film! Ik raad ‘m iedereen aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s